#ActiveHolidays.si – PARTNERJI

ZAKAJ ACTIVEHOLIDAYS.SI?

 

Activeholidays.si s pomočjo mlade ekipe z ogromno znanja s področja turizma in on-line marketinga predstavlja nov pristop k ponudbi aktivnih počitnic v Sloveniji.

 

Activeholidays.si je platforma, namenjena turistom ki načrtujejo aktivne počitnice v Sloveniji in želijo jasne, pregledne in enostavno dostopne informacije na enem mestu.
active holidays stran final
free plan sample 1

ZAKAJ PRAV ZDAJ?

 

Na trgu turistične ponudbe se dogajajo bliskovite spremembe. Prihajajoča Y ali ”on-line” generacija narekuje nove smernice. Velik trend je aktivno in zdravo preživljanje prostega časa. Ljudje imajo manj časa in več denarja, zato jih zanimajo dobre ideje, in zgodbe.

 

Spremenjene navade in varnostna tveganja v ospredje zopet postavljajo krajša potovanja znotraj Evrope. Zaradi svetovnega spleta smo se vsi navadili na hitre in dostopne informacije. Zaradi zatrpanega urnika v službi pa so dopusti krajši in intenzivnejši.

 

Letalske karte so po prihodu nizkocenovnih prevoznikov vedno ugodnejše in dostopnejše. Ponudniki nastanitev so pod pritiskom aplikacije booking.com, ki pa jo že nadomešča aplikacija Airbnb. Klasični vodeni izleti so nadomeščeni z lastno organizacijo s pomočjo vodnikov kot je Loanley planet. Le tega že nadomešča bolj ”osebna in socialna” aplikacija Tripadvizor. Le to pa vedno bolj nadomeščajo blogi, socialna omrežja in želja potrošnika po čim bolj OSEBNI, JASNI IN PREGLEDNI INFORMACIJI – NA ENEM MESTU.

IDEJA:

 

Povprečen turist je v fazi iskanja idealnega oddiha zmeden zaradi poplave informacij na spletu. Ne zanima ga več organiziran dopust, ki ga nudijo klasične agencije. Ob enem pa nima časa prebrati 20 ali več spletni strani in opisov v aplikacijah kot je TripAdvizor.

 

Počitnice si želi zorganizirati sam, z lastnim tempom, zahtevami in željami. Vseeno pa želi pomoč kredibilnega partnerja pri iskanju informacij o najboljših lokacijah in aktivnostih ki so na visokem nivoju, varne in cenovno dostopne. Te informacije pa lahko kasneje enostavno nadgradi z obstoječimi aplikacijami in spletnimi rešitvami.

Vprašanje modernega turista: ŽELIM AKTIVNO PREŽIVETI POČITNICE – KAJ PA SEDAJ?

 

 

Portal ActiveHolidays.si je namenjen tujim gostom, ki potujejo v lastni režiji in si želijo kvalitetno in aktivno preživeti svoj oddih v Sloveniji. Namenjen je tistim, ki so v fazi planiranja dopusta in želijo hitre, kvalitetne in jasne informacije na ene mestu.

 

Activeholidays.si gostom ponuja sistem BREZPLAČNE priprave prilagojenega plana aktivnih počitnic – Na podlagi njihove želene stopnje aktivnosti (leasure, active ali adventure) in časa ki ga imajo na voljo (3, 5 ali 8 dni). Predstavlja pregled in najboljše nasvete za čim boljši izkoristek časa preživetega v Sloveniji. Glede na specifične želje obiskovalca strani je na voljo 9 različnih opcij.

 

Stranka tako v nekaj sekundah pridobi prilagojen plan, ki ponuja vse ključne informacije za enostavno pripravo dopusta. Tako se izogne uram brskanja po svetovnem spletu, po potrebi pa lahko določene informacije nadgradi z obstoječimi aplikacijami.

free plan sample 1
plan-630_4504

Tisti še bolj zahtevni si lahko naročijo tudi CUSTOM PLAN, s katerim lahko pričnejo brezskrbne počitnice, popolnoma prilagojene njihovim željam že prihodnji dan.

custom plan 2

CUSTOM PLAN je bolj podrobna in tudi plačljiva ActiveHoliday.si rešitev. Gre za podroben in sodoben ”Self guided”  plan, ki je povsem prilagojen željam stranke. Plan ki ga pripravimo že vsebuje vse potrebne informacije, GPS tracke, direktne povezave za rezervacijo in mnogo več – omogoča takojšnje uživanje na dopustu.

 

 

Activeholidays.si –  Turisti lahko prenehajo zgubljati čas z iskanjem informacij in pričnejo takoj uživati na oddihu!

ACTIVEHOLIDAYS.SI – SPLETNA PONUDBA

 

Potral obiskovalcem ponuja tudi izbrane aktivnosti katere lahko naročijo ali rezervirajo prek spleta.

book-your-adventure

Objavite svojo ponudbo na portalu ActiveHoliday.si in pridobite nove stranke.

ACTIVE HOLIDAYS SLOVENIA LOGO Main

ActiveHolidays.si – HOLIDAYS SIMPLIFIED

 

Kontakt:

041 236 399

nejc@ActiveHolidays.si

ActiveHolidays.si
4:59 pm